Le pine o Ta'aloga Olimipeka i Beijing

Ua lata ina mae'a Ta'aloga Olimipeka o le Taumalulu a Beijing a'o taumafai le au ta'a'alo e manumalo i le mamalu mo lo latou atunu'u.I totonu o le malae taalo, sa matua mata'utia taaloga, ae i fafo atu o le malae, sa pueina foi e le au taaalo ma le aufaigaluega le tele o taimi e le mafaagaloina i luga o luga o faasalalauga lautele.Faatasi ai ma i latou, o pine Olimipeka mamafa i luga o lanyards e iloagofie ai na avea ma se vaaiga matagofie.O se pine itiiti e le gata o se faʻamaoniga o le auai i Taʻaloga Olimipeka, ae o se tamai faamalama foi e fesuiai ai le agaga o le Olimipeka ma aganuu a le lalolagi.

O pine e le gata o se faamaoniga o le auai i Taaloga Olimipeka, ae o se tamai faamalama foi e fesuiai ai le agaga o le Olimipeka ma aganuu a le lalolagi.Ua laina le au tusitala e auai i se gaioiga e manumalo ai pine i le Tmall booth o le Beijing Press Center 2022. Ata na saunia e le tusitala o le China.org.cn Lun Xiaoxuan

O le pine o le Olimipeka na afua mai i Atenai, Eleni, ma sa avea muamua ma se li'o pepa malo na fa'aaogaina e fa'ailoa ai tagata ta'a'alo, ofisa ma fa'asalalauga tala fou.O le aganuʻu o le fesuiaʻiina o pine o le Olimipeka na aliaʻe mai ina ua fesuiaʻi e nisi o tagata tauva ni kata lapotopoto na latou ofuina e momoli atu ai manaʻoga lelei o le tasi i le isi.O pine ma isi fa'aputuga o le Olimipeka ua avea ma vaega taua o le Fa'agaioiga Olimipeka.

Mai tala anamua e pei o le Kuafu sun, Chang 'e lele i le masina, i le tarako ma le siva leona, fugalaau uʻamea, savali i luga o pou ma isi aganuu a tagata, ona sosoo ai lea ma keke masina, yuanxiao, supa palama ma isi mea suamalie... ... Ua tu'ufa'atasia le alofa fa'afealofani a Saina i le fa'ailoga o le Olimipeka o le Taumalulu a Beijing.Ata na saunia e le tusitala o le China.org.cn Lun Xiaoxuan

O Ta'aloga Olimipeka ta'itasi, o le atunu'u talimalo e gaosia le tele o pine fa'atasi ma uiga fa'ale-aganu'u.Mo tagata fiafia i le pine o le Olimipeka, o Taaloga e sili atu nai lo na o se taaloga.A'o le'i tatalaina le sauniga o Ta'aloga Olimipeka o le Taumalulu i Beijing 2022, e tele pine fa'apitoa o lo'o fa'aalia ai uiga fa'a-Saina ma le tu'ufa'atasiga atamai o tu ma aga fa'aonaponei ua fa'asalalauina, lea o lo'o talanoa i ai le tele o tagata aoina pine.Mai tala anamua e pei o le Kuafu sun, Chang 'e lele i le masina, i le tarako ma le siva leona, fugalaau uʻamea, savali i luga o pou ma isi aganuu a tagata, ona sosoo ai lea ma keke masina, yuanxiao, supa palama ma isi mea suamalie... ... Ua tu'ufa'atasia le alofa fa'afealofani a Saina i le fa'ailoga o le Olimipeka o le Taumalulu a Beijing.

I le 2022 Beijing Press Center i Beijing International Hotel, o le faaaliga o pine Olimipeka "The Charm of the Double Olympic City -- Beijing Story on the Olympic Badge" o loʻo faʻaalia iinei, ma o nei pine e aoina uma e Xia Boguang, o se tagata fiafia mo aoina pine o le Olimipeka.Ata na saunia e le tusitala o le China.org.cn Lun Xiaoxuan

I le taimi o le Olimipeka o le Taumalulu i Beijing, o le Nuu o le Olimipeka o le Taumalulu, o nofoaga o tauvaga ma nofoaga autu o faasalalauga, ma e oo lava i luga o luga o le initaneti ua avea ma tulaga o fesoʻotaʻiga ma faʻaaliga mo e fiafia i pine.I le 2022, o lo'o iai le nofoaga autu o lo'o fa'asalalau i Beijing i le faletalimalo fa'avaomalo o Beijing, o le fa'aluaina o le matagofie o le 'a'ai - Beijing tala o le pine o le Olimipeka fa'aaliga pine o le Olimipeka o le fa'aaliga, le tele o pine eseese, fa'aaliga fa'ata'amilo uma fa'aluaina le 'a'ai o le matagofie tele o Beijing. , ma o nei pine uma o Ta'aloga Olimipeka o le taumafanafana o le aoina o fa'ailoga tagata fiafia e aoina vai.

Talu mai le 2008, ua fa'aputuina e le Shapiro optical Systems se aofa'iga o pine toeitiiti 20,000, toetoe o le afa o latou mai le Olimipeka o le Taumalulu.Ata na saunia e le tusitala o le China.org.cn Lun Xiaoxuan

O Xia Boguang, o se tagata faigaluega faasalalau e galue i le Paka Olimipeka o Beijing, na ia aoina mai le lata i le 20,000 pine talu mai le 2008. Mai pine uma i lana aoina, toeitiiti atoa le afa e mai le Olimipeka o le Taumalulu.I le faaopoopo atu i le faatauina mai o pine na gaosia e le Beijing Winter Olympics Organizing Committee, sa ia mauaina foi pine mai le tele o sponsors Winter Olympics e fesuiai.

I le avea ai o se tagata Olimipeka, Xia boguang e masani i le talaʻaga o le atinaʻeina o le Olimipeka.Ua faamatala e Xia i le au tusitala le tala i tua o le pine i le Beijing Press Center i le 2022. Ata na saunia e le tusitala o le China.org.cn Lun Xiaoxuan

I le avea ai o se tagata fiafia o le Olimipeka, e masani lava ona fiafia Xia i Elemene o le Olimipeka.O lona alofa i pine na amata i le 2008 Beijing Games.I le taimi muamua, i le tau mafanafana mata feilafi, o le pine ua na o ni teuteuga laiti, na te le iloa tele foi mo le fesuiaiga o pine, seia oo i se tasi aso, o le galu o le taumafanafana ma le afafine ina ua uma ona matamata i Taaloga Olimipeka o mai i fafo, ina ua uma ona pasia le fesuiaiga o pine. nofoaga, lea e fetufaa'i ai tagata ta'aalo ma volenitia, o le au maimoa e fefa'asoaa'i ma le fiafia ma le pine a le tasi ma le isi.I le aafiaga o lenei siosiomaga, na feiloai ai le tama ma le afafine ma se tagata ao mai fafo.E le'i umi ae tosina atu le afafine i pine pupula a le ao aoina.O le taimi lena na iloa ai e Xia o pine na sili atu ona faʻaaogaina mo fefaʻatauaiga ma le aoina.

A o mafatia i le leai o se fa'afesuiaiga o pine, na va'aia e le tagata aoina le tama xia Boguang ma le afafine o le pine o le alofa, na'o le vevela o le tau, o le tagata aoina e fia inu, o lea na ia fai mai ai ma le agalelei e mafai ona fa'aaoga se fagu vai e fesuiai ai le pine, o lea. , o se fagu vai na tatalaina le auala e aoina ai pine xia Boguang.Na faia e Xia le mea sili na te mafaia e maua ai le sili atu ma le 100 pine o le Olimipeka i le taimi o totoe o Taaloga 2008, lea na avea ma manatuaga faapelepele.

E le gata i oloa laiseneina na gaosia e le komiti fa'atulagaina o Ta'aloga taumalulu a le atunu'u talimalo, o fa'asalalauga a le atunu'u, 'au volenitia ma tagata lagolago latou te gaosia pine e fa'atusalia a latou ata.O le ata o loʻo faʻaalia ai se seti o pine e mafai ona tuʻu faʻatasi i foliga o le cola.Ata na saunia e le tusitala o le China.org.cn Lun Xiaoxuan

I le faaopoopo atu i oloa laiseneina o loʻo gaosia e le komiti faʻatulagaina o le Olimipeka o le Taumalulu a le atunuʻu, o faʻasalalauga, au volenitia ma tagata lagolago latou te gaosia le tele o pine e faʻatusalia ai o latou ata, ma o fefaʻatauaiga e le gata, fai mai xia.Ua masani Xia i le tala faasolopito o le Olimipeka, ae o le tala i tua o nei pine e sili atu ona manaia."O pine e faia i le 'Bird's Nest steel' na totoe mai le fausiaina o le National Stadium, lea e faʻamaonia ai le 'Olimipeka lanu meamata' manatu, o se tasi o autu e tolu o le 2008 Beijing Olympics," o le tala lea a Xia, faʻasino atu i se seti o pine. i foliga o se ofaga manu.

O le tagavai, na faia i le u'amea o totoe mai le Fausiaina o le National Stadium, o lo'o fa'aalia ai le manatu o le 'Olimipeka lanu meamata', o se tasi o autu e tolu o le Olimipeka a Beijing 2008.Ata na saunia e le tusitala o le China.org.cn Lun Xiaoxuan

I le isi itu, o pine o loʻo faʻaalia ai le atinaʻeina o le aai o le Olimipeka o Beijing o loʻo iai foʻi le taua faʻapitoa.O fuwa aulelei e faamanatu atu ai i tagata asiasi Taaloga Olimipeka a Beijing 2008, ae o Bing Dwen Dwen ma Shuey Rhon Rhon ua avea ma faailoga tulaga ese i le taimi o le Olimipeka o le Taumalulu.O le mafuaaga lena I le faaaliga, Mr. Schapogang aofia ai le "O le Fanau mai o le Aai Olimipeka" i le vaega muamua.

Mai le fuwa ia Bing Dwen Dwen, o seti o pine o loʻo faʻaalia ai le malaga o le Olimipeka o le taulaga lua-Olimipeka o Beijing e iai se uiga faʻapitoa.Ata na saunia e le tusitala o le China.org.cn Lun Xiaoxuan

E ala i le Olimipeka o le Taumalulu, ua fa'aalia ai e Beijing le matagofie o le Aai o le Olimipeka i le lalolagi ma se agaga tatala, fa'atasi ma le mautinoa.I tua atu o le tagavai o loʻo i ai le ute ma le taua o le agaga o le Olimipeka -- lotogatasi, faauoga, alualu i luma, lotogatasi, auai ma miti.

FOU2

Fai mai Xia, e le fa'atagaina se taulaga e fa'aoga mama e lima a'o le'i avea ma taulaga fa'atau mo Ta'aloga Olimipeka.I le aso 31 o Iulai, 2015, na manumalo ai Beijing i le aia tatau e talimalo ai i le Olimipeka o le Taumalulu 2022, ma o mama e lima na aliali mai i luga o le pine faamanatu o le Olimipeka e tusa ai.E le gata i lea, o le tele o tagata taʻalo taʻutaʻua na ausia ni taunuuga lelei i tauvaga o le a latou faia foi a latou lava pine faʻapitoa, o lea e manaʻomia ai pine taʻitasi ma e iai le taua faʻamanatuga taua, o se tasi lea o le matagofie o le fesuiaiga o pine.“Na ou mauaina le lagona e sili ona ou fiafia i ai i le taimi o le fesuiaiga o pine,” o le tala lea a Xia ma ataata.

TALA FOU1

Ua fa'aali e Xia Po Guang se pine o le Olimipeka o le Taumalulu o le Lantern Festival.Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o meafaitino ma le faʻateleina o sitaili mamanu, ua avea pine ma auala taua mo tagata e teufatuina ai le manatuaga o Taʻaloga Olimipeka, ma faʻasalalau ai foi le agaga o le Olimipeka ma le aganuu a le atunuu talimalo i se foliga manino.Ata na saunia e le tusitala o le China.org.cn Lun Xiaoxua I le selau tausaga ua tuanaʻi, faatasi ai ma le faaleleia atili o meafaitino ma le faateleina o sitaili mamanu, ua avea pine ma auala taua mo tagata e teufatuina ai le manatua o le Olimipeka, ma faasalalauina ai foi le agaga o le Olimipeka ma le aganuu. o le atunuu talimalo i se foliga manino.


Taimi meli: Me-24-2022

Manatu faaalia

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou